Дома > За нас >Апликација за производ

Апликација за производ

Пиштол за топол воздух со наизменична струја: Обезбедува топол воздух со висока температура и висок притисок и широко се користи во различни индустриски задачи за обработка и одржување.

AC Solenoid пиштол за прскање: Иновативната електромагнетна технологија обезбедува точност и ефикасност на прскањето и е погодна за индустријата за обложување.

Рачен пиштол за прскање AC HVLP: Технологијата со голем волумен и низок притисок го прави прскањето попрецизно и широко се користи во полињата за обработка на дрво и поправка на автомобили.

AC HVLP пиштол за прскање на подот: Сплит дизајнот обезбедува поголема флексибилност и преносливост, погодни за различни потреби за прскање.

Дневник со наизменична струја: Моќни функции за вшмукување и дување за задачи за чистење, сушење и правосмукалка.

Пиштол за лемење со наизменична струја: Ефикасна и сигурна алатка за заварување за задоволување на различни потреби за заварување.

Електрична машина за обложување со валјак: Обезбедува ефикасни решенија за обложување и широко се користи во градежништвото и индустријата за украсување.

DC топлински пиштол: Во комбинација со технологијата на литиумски батерии, тој обезбедува пренослив топол воздух со висока температура, погоден за надворешна употреба и компактни простори.

Рачен пиштол за прскање DC HVLP: Иновативниот систем за напојување со литиумски батерии го прави прскањето пофлексибилно и поудобно.

Ласерска кутија за прашина: Ласерската кутија за прашина користи напредна ласерска технологија за ефикасно собирање и филтрирање на прав и честички во воздухот. Лесниот дизајн и карактеристиките што лесно се чистат создаваат чиста и здрава работна средина за корисниците.

Литиум-електрична ударна дупчалка, литиум-електрична кружна пила, литиум-електричен шрафцигер, литиум-електрична ударна дупчалка, литиум-електрична еднорачна пила: Нашата палета на литиумски електрични алати вклучува ударни дупчалки, кружни пили, шрафцигери, ударни дупчалки со чекан , еднорачни пили и друго, со моќна моќност и долготрајно траење на батеријата за различни апликации за изградба, поправка и декорација Задача.


Горенаведените производи се внимателно дизајнирани и подлежат на строга контрола на квалитетот за да се обезбедат одлични перформанси и сигурност за клиентите. Посветени сме на континуирани иновации, задоволување на различните потреби на нашите клиенти и обезбедување на ефикасни и напредни решенија за електрични алати за различни индустрии.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept