Дома > Вести > Вести од индустријата

Нова безжична кружна пила онлајн

2024-04-15

Нова кружна пилаWT-CCS185D-BLлансиран со голема тежина! Бројот на моделот е WT-CCS185D-BL, кој има одлични перформанси и може да ги задоволи вашите различни потреби.

Има напон од 20V, брзина без оптоварување до 5500 RPM и силна моќност. Големината на сечилото е Φ 185* Φ 20 mm, добро дизајнирана со висока ефикасност на сечење.

Во однос на длабочината на сечење, може да достигне 65 mm на 90 ° и 48 mm на 45 °, погодни за потребите за сечење под различни агли. Дополнително, има и одлична способност за гребење, до 57 °, што ја прави вашата работа поудобна.

Кружната пила WT-CCS185D-BL несомнено е вашиот способен асистент, кој ви помага ефикасно да ги завршите различните задачи за сечење.

80% од деловите на нашите производи се произведуваат независно од нас, контролирајќи го квалитетот од изворот за подобар квалитет.

Нашето независно производство ни дава ценовна предност и ви обезбедува поисплатливи избори.

Квалитетот на производот е подобар, тестиран е долго време и е достоен за вашата доверба.

Добредојдовте на сите клиенти да се консултираат со нас, а ние од се срце ќе ви обезбедиме детални информации и висококвалитетна услуга.


We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept